Vidar Kleppes blogg

august 5th, 2008

Sterkt “Demokratene” gir resultater i Danmark

av    Lagret under: dansk, demokratene, folkeparti, innvandring, kleppe, vidar          

I Danmark er Demokratens søsterparti sterkt. Dette har resultert i at innvandringen der er på vei ned mens den I Norge eksploderer. Den gledelige utviklingen i vårt naboland er omtalt i VG.

Bakgrunnen for at utviklingen i Norge og Danmark går i stikk motsatt vei er selvfølgelig sammensatt. Men en viktig faktor er at Dansk folkeparti ikke bare snakker om innvandring for å høste stemmer, men faktisk bruker mandatene de har i Folketinget til å sette hardt mot hardt i det viktige innvandringsspørsmålet. Det gjør nemlig ikke Norges største parti FrP. Les dokumentasjonen her.

Påstanden om at det er Demokratene og ikke FrP som er Dansk folkepartis motstykke i Norge er for øvrig på ingen måte bestridt. I et oppslag på FrPs hjemmeside gjør FrP selv det uttrykkelig klart at det er Demokratene som er Dansk folkepartis søsterparti i Norge, ikke FrP. Les oppslaget her.

De av velgerne som ønsker at Norge skal følge Danmarks eksempel i innvandringspolitikken bør således stemme Demokratene ved valget 2009. 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

3 kommentarer

 1. Det man lenge har ant, nemlig at de ledende krefter i Frp i realiteten er liberalister blir nå bekreftet. Klarest ser vi det ved at gamle og erklærte liberalister som for eksempel Tor Mikkel Wara, forøvrig en dyktig politiker, men akk, en ekstrem liberalist, igjen ser ut til å få en posisjon i partiet.

  Disse kretsene har hele tiden vært klar over at et rent liberalistparti aldri vil kunne klare å oppnå mer enn maksimum 5% oppslutning ved et valg i Norge.

  Frp har derfor kynisk brukt innvandringspolitikken som en velgermagnet, men når det kommer til stykket akter de ikke å gjøre noe særlig. Også tidligere har Frp forsøkt å begrave innvandringspolitikken, med katastrofale resultater hva angikk velgeroppslutning.

  Vi kan drfor fastslå at Demokratene er de eneste som taler med troverdighet i dette spørsmålet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Kjell Aarsund — august 5, 2008 @ 2:08 pm

 2. Noen enhver skal nok merke enda mer FrPs svik og likegyldighet i innvandringspolitikken. Hagens gambling med statsrådsplasser og sitt frieri til KrF og Venstre skal nok koste. Hagens vingeklippepolitikk er feilslått fra den dagen han ukritisk angrep de såkallte “verstingene” og likesinnede. Det kostet partiet dyrt. Og enda mer vil det koste den dagen velgerne er klar av Hagens virkelig svik mot Fædrelandet. Han spiller høyt via Siv Jensen, men finner Jensen det riktige balansepunktet i fremtiden er spørsmålet ? På en rekke områder svikter FrP. også i næringspolitikken hvor flere “kjepphester” er forlatt. I dette spillet lot Øystein Hedstrøm seg grovt “utnytte”, i håp om å tekke sitat : “Sjefen”. Hagen kjører løpet videre nå, til tross han fikk seg uventede negative overraskelser i sin egenartede prosess mot “verstingene”. Han forstod da ikke hva det ville resultere i. Det blir nok lite hyggelig å oppdage resultatet av strategien som er valgt, og ekstremliberalsitene i FrP gnir seg i hendene. Hagen har valgt et spor som på sikt tjener ekstremliberalistenes mål. Norge trenger et virkelig altenativ som Dansk Folkeparti utgjør i Danmark. Å ta avstand fra Glistrup er som å ta avstand fra partigrunnleggeren Anders Lange. Snakk om å skyte seg selv i foten.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Lasse Stang — august 6, 2008 @ 8:53 pm

 3. Frp stenger seg inne, i sitt etter hvert så trange bur. Deomkratene bygger ny bruer og allianser, også til Sverige og Sverigedemokratene.

  Frp tar avstand fra Demokratene og er seg sjøl nok!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Jan Aleksander — august 30, 2009 @ 11:57 am

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00