Vidar Kleppes blogg

april 13th, 2009

Lut lei innvandrere med kniv.

av Vidar Kleppe   Lagret under: 1     Stikkord:, ,      

To personer i 40-årene er stukket med kniv, og gjerningsmannen skal ifølge VG være en irakisk mann på omkring 25 år. Han har på seg jeans, grå hettegenser og har tynt skjegg.  Søndag ble en 16 år gammel gutt slått ned med en stein og ligger nå i koma. Minst en av gjengen som angrep ham hadde innvandrerbakgrunn.  For to dager siden ble en kvinner forsøkt voldtatt og stukket med kniv på et hybelhus i Oslo, av en afrikaner.

Slik vil nok nyhetsbildet fortsatt være fremover, og jeg er lut lei. Lut lei innvandrere med kniv. Vi bør forlange at de legger vekk knivkulturen sin i hjemlandet, dersom de skal bo i Norge.

Mitt forslag er at alle asylsøkere og andre innvandrere, eks, ektefeller til norske statsborgere, skal bli gjort oppmerksomme på konsekvensene av å bli tatt av politiet med ulovige våpen, straks de kommer til Norge. Og konsekvensen skal være automatisk utvisning. Uansett hvor mye forfulgt i sine hjemland de påstår at de måtte være. Jeg tror rett og slett ikke på historier om at de er forfulgt og risikerer livet dersom de blir sendt hjem, dersom de samme personene bevæpner seg ulovlig vel vitende om at konsekvensen blir utvisning.

Skal vi forebygge knivstikkingen trengs det såpass dramatiske virkemidler.

Nå er selvsagt noen av knivstikkerne og voldtektsmennene norske statsborgere, som vanskelig kan utvises. Derfor må dette tiltaket kombineres med helt andre straffer enn vi har hatt tidigere. Vi bør følge Danmarks eksempel. For å få en slutt på våpenbruken mellom Hells Angels og innvandrerbander, gikk nylig Dansk Folkeparti sammen med Sosialistisk Folkeparti og danner flertall utenom den danske regjeringen for et forslag om å innføre en minstestraff på ett års fengsel for ulovlig våpenbesittelse. De to partiene oppnådde flertall for forslaget ved hjelp av de danske sosialdemokratene.

Vi bør ikke lenger tolerere knivstikkingen og volden, og vi bør se sannheten i øynene. Det er lenge siden jeg leste i en avis om en norsk ungdom som brukte kniv på et annet menneske, men det er ikke lenge siden jeg leste om en person med innvandrerbakgrunn som gjorde det. Innvandringen har gjort Norge farligere og mer voldelig. Nå må politikeren løse det problemet de selv har bidratt til å skape. Vi i Demokratene vil i alle fall gjøre det lille vi kan.

Les om knivstikkingen i VG

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

9 kommentarer

 1. Selvsagt er vi etter et ideal samfunn og nordmenn som er mer tryggere hos ikke nordmenn er i dette ideale samfunnet

  takk
  zohre

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Zohre — april 13, 2009 @ 3:02 pm

 2. Vi er ettervert blitt så beriket at slike
  episoder ikke vekker sælig oppmerksomhet.
  Hadde muslimer oppført seg slik for tyve år
  siden ville innvandringen fra den
  tredje verden stoppet.
  eger.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av eger — april 13, 2009 @ 3:11 pm

 3. Jeg er 100% enig… men mener og at bare knivgreiene ikke er nok. Kriminalitet og vold blandt innvandrere er problemet, ikke bare selve kniv-aspektet med det. Det er ekstremt provoserende at våre 10% inbyggere i landet(innvandrer delen med andre ord) står for over 50%, om ikke mer, av all kriminalitet i Norge.

  Norge er et synkende skip om vi forsetter med like løs innvandrings politikk. Jeg har INGEN verdens ting imot “innvandrere” generelt eller hudfarge etc, så lenge personen oppfører seg like dannet og sivilisert som en hvilken som helst Nordmann. Men jeg blir sterkt provosert av kriminelle innvandrere… Norge trenger ikke flere kriminelle. Norge burde danne en “3 ganger regel”, om noen bryter loven 3 ganger blir de sendt ut av landet. Vi kan ikke forsette med Norges snille straffer(som er som en ferie inkludert massage i forhold til straffene deres i hjemlandet for samme handling, så må ta det til et nytt hakk for å vise at deres oppførsel er helt uakkseptabel.

  Norge må gjøre noe snart, før det blir for sent.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av SS — april 13, 2009 @ 3:51 pm

 4. Vi er så tragisk dumme i dette landet. Har jobbet som politi i Oslo i over ti år..og vi brukte over 80 av ressursene på innvandringsrelatert kriminalitet.. Er så glad jeg er ferdig med den byen

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av ferdig med oslo..en tapt by — april 13, 2009 @ 3:53 pm

 5. Hva er det Finland har gjort, siden de ikke har samme mengde kriminelle innvandrere, men også slipper pepper fra FN og andre organisasjoner?
  Kan man innføre samme regler i Norge, eller vil det være politisk selvmord?
  Hva med å innføre en ordning, der ingen får norsk pass/statsborgerskap, for etter ti år uten rulleblad.
  Nå er det jo slik at brorparten av den norske befolkningen vil dempe innvandringen, eventuelt gjøre det lettere å sende kriminelle ut igjen. Er det ikke da et demokratisk problem at noen få politikere stadig importerer kriminelle. For i motsetning til en del andre land, har jo vi fått inn personer fra rurale områder, med en kultur som er fjern fra vår egen. I tillegg har vi forsynt oss godt av de øst-europeiske kriminelle.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Leage of Shadows — april 13, 2009 @ 8:22 pm

 6. 10 prosent innvandrere (inkludert vestlige land) over halvparten av kriminaliteten! Hva er Oslo nå? Folk rømmer derfra. Folk flytter ut for svarte!! VÅKN OPP NORGE!

  JEg driter i hudfarge og blablabla. MEn se til helvete å send pakket ut.

  KUN et parti kan rydde opp i dette. Dette bør det norske folk sette som 1 prioritet. Her trengs det en hard innvandringspolitikk. Her trengs det oppvask. Ingen kultur overlever et slikt møte. Hva faen tror du en haug med sekt medlemmer kalt islam gjør når de har politisk styre i fremtiden. Tar hensyn til Nordmenn! Nå må sosialismen innse at vi kjører Norge i senk!

  TENK PÅ DE BLÅØYDE UNGA DINE!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av jj — april 13, 2009 @ 10:14 pm

 7. Håper for guds skyld at folk tar til vett og sørger for at de rødgrønne ikke kommer i regjeringsposisjon ved neste valg.De har fått prøvd seg,de har feilet grovt.Norge Nasjonen har fått sitt “fremmedkulturelle innslag og mangfold”.Det holder nå.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av rigsby — april 14, 2009 @ 7:01 am

 8. 100% enig med Vidar Kleppe.

  Og nå må norske politikere og regjeringsmedlemmer våkne opp! Se nå å få laget mye strengere lover,
  slik at vi med Loven i hånd kan få sende disse utenlandske, kriminelle elementene UT av Norge.
  Hurtigst mulig. Vi kan ikke ha disse idiotene blant oss lengre. Få sendt avskummet ut av landet, helst innen 2 uker etter at de blir pågrepet av politiet. Vi kan ikke leve med dette lengre, det må bli slutt med å importere kriminalitet!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Rune D. — april 14, 2009 @ 9:10 am

 9. Med denne rødgrønne regjeringhen er det ingen i vårt samfunn som kan føle seg trygge. For regjeringen Stoltenberg er det mye viktigere å legge en beskyttende hånd ovenfor disse menneskene som dreper og ikke kan straffes for det, fordi de er psykisk i ubalanse. Da er det bare å¨slippe dem ut, slik at de kan fortsette å voldta og drepe. Jeg heller ikke Høyre heller stor øre, for de er ikke noe bedre. Situasjonen med den tidligere regjering var ille, men ikke slik som det er nå. Etnisk nordmenn eller det som muslimene kaller vantro, kan ikke føæle seg for trygge under denne regjering.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Hans Bauge — april 15, 2009 @ 12:37 am

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00