Vidar Kleppes blogg

mai 5th, 2009

Overraskende at hver fjerde nordmann støtter dagens innvandringspolitikk

av Vidar Kleppe   Lagret under: 1     Stikkord:     

50 prosent av alle nordmenn vil at den ikke-vestlige innvandringen til Norge skal begrenses, mens 27 prosent mener at den ikke-vestlige innvandringen skal være som i dag, viser en meningsmåling som er utført for Human Rights Service, og delvis gjengitt i Dagbladet i dag.

Personlig er jeg overrasket over at så mange som hver fjerde nordmann støtter dagens innvandring.  Jeg tror ikke helt de har tatt til seg det faktum at resultatet av en videreføring av dagens innvandringspolitikk, kombinert med den høye fødselshyppigheten bant innvandrerne, vil føre til et muslimsk flertall i Norge mot slutten av dette hundreåret.

Bare i løpet av de fire årene den rødgrønne regjeringen har sittet med makten, har innvandrerbefolkningen i Norge økt med hele 41 prosent (143 300 personer).  I perioden 1998 til 2008 viser tall fra SSB at den ikke-vestlige innvandringen til Norge har økt 41 ganger mer enn resten av befolkningen, skriver Human Rights Service på deres hjemmeside.

Samtidig som den muslimske befolkningsandelen både i Norge og resten av Europa vil øke, vil det føre til gradvise endringer i vårt samfunn, ettersom mange muslimer har helt andre holdninger enn den opprinnelige befolkningen. Samfunnet vil endres i en mer brutal retning. Politikerne vil bli påvirket av de store stemmegruppene som muslimene etter hvert vil utgjøre, og mange av våre vestlige verdier vil komme under press.

Det skulle være tilstrekkelig å vise til en dansk holdningsundersøkelse foretatt forrige uke for Dansk Radio, som blant annet viste at kun 82 prosent av de danske muslimene tar klar avstand fra terror. Resten av muslimene vil ikke direkte ta avstand fra terror. Seks prosent er enig i at terror kan være akseptabelt.

Den danske justisministeren, Brian Mikkelsen, var bekymret over tallet. ”Vi bor i et rettssamfunn og et demokrati. I et samfunn som vårt burde det være alle muslimer uten unntakelse som tok skarpt avstand til terrorisme,” sa han til Dansk Radio.

Hele seks prosent av danske muslimer sympatiserer med al-Qaeda, og enda flere, 18 prosent, støtter terroristorganisasjonen Islamsk Jihad som er kjent for å sprenge israelere i luften ved hjelp av selvmordbombere. 55 prosent av danske muslimer mener det bør være forbudt å kritisere religioner, og 64 prosent mener at ytringsfriheten i visse tilfeller bør innskrenkes.

Det er liten grunn til å tro at holdningene er særlig annerledes her i Norge enn de er i Danmark. Jeg og Demokratene frykter at dette er holdninger som vil få økt oppslutning i den samlede norske befolkningen etter hvert som den muslimske befolkningsandelen blir større.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

2 kommentarer

  1. Støtter terror? Mange som gjør det. Det er fx mange som støtter israel her i landet, og israel er som kjent en terroriststat. Skal vi kaste ut alle som støtter denne ondskapen?

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

    Comment av adolph — mai 5, 2009 @ 4:51 pm

  2. Dette er feil, palestinerne støtter dene organisasjonen som har sverget på å utslette Israel. Hamas de gjemmer seg blant sin egen sivilbefolkning. Så spørsmålet er: Skal man tålerere at Israel bare skal løa Hamas drepe sine egne kvinner og barn, jeg bare spør.

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

    Comment av Hans Bauge — mai 6, 2009 @ 3:16 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00