Vidar Kleppes blogg

juni 3rd, 2009

“Voldtektsmannen var av utenlandsk opprinnelse”

av Vidar Kleppe   Lagret under: 1     Stikkord:, , ,      

Natt til sist lørdag var de 23 år gammel kvinnen på vei hjem fra fest i Drammen. To menn av utenlandsk opprinnelse skal ifølge politiet ha fulgt etter kvinnen. Hun ble slått ned bakfra og ble helt, eller delvis bevisstløs, like ved Tollbugata 15 i Drammen. Deretter ble hun voldtatt i sin egen leilighet, skrev Dagbladet. Det viser at landet trenger Demokratene.

Det er mistanke om at hun skal ha blitt voldtatt i leiligheten sin. Hun er banket opp, og har tydelige tegn til vold i blant annet ansiktet,” sa politiførstebetjent Thor Ingolf Johansen som er leder av Kriminalvakta ved Drammen politistasjon til Drammens Tidende.

Politiet karakteriserer voldtekten som svært brutal. Kvinnen brakk blant annet kjeven.

Ifølge Oslopolitiets statistikk gjelder samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter de siste tre årene personer med utenlandsk bakgrunn. I Stavanger er tre jenter voldtatt og en jente forsøkt voldtatt i byens drosjer de siste tre månedene. Alle voldtektsmennene hadde utenlandsk bakgrunn.

De alle fleste nordmenn med utenlandsk bakgrunn er selvsagt hederlige mennesker, som verken voldtar eller raner.  De blir skadelidende som et resultat av politikernes manglende evne og vilje til å treffe tiltak som kan forebygge disse overfallsvoldtektene.  Bare det å innføre en ordning med lukkede asylmottak ville ha hjulpet betraktelig. Automatisk utvisning av kriminelle utlendinger, ville også ha hjulpet.

Bare så synd at selv Fremskrittspartiet ikke lenger mener at slik utvisning skal skje automatisk, men kun at de bør utvises. Det åpner muligheten for at de kan få bli her i landet. I dag Demokratene igjen som det eneste parti med en klar programformulering om automatisk utvisning.

Når samtlige drosjevoldtekter i Stavanger blir utført av personer med utenlandsk bakgrunn er det nesten en selvfølge at unge jenter i Stavanger ikke lenger tør å sette seg inn i en drosje med en sjåfør som ikke er etnisk norsk. Det har ingenting med rasistiske eller diskriminerende holdninger å gjøre.  Dermed rammes selvsagt de drosjesjåførene med innvandrerbakgrunn som på en hederlig måte forsøker å tjene til livets opphold.

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

  1. Uff ja, disse sva.. utlendingene.

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

    Comment av adolph — juni 3, 2009 @ 4:55 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00