Vidar Kleppes blogg

august 18th, 2009

Dette burde de snakket om

av Vidar Kleppe   Lagret under: 1          

Mandag kveld arrangerer NRK valgkampens første partilederdebatt i min hjemby Kristiansand, med undertegnede som tilskuer i salen. I panelet slapp jeg ikke til, selv om Demokratene er et landsdekkende parti med lister i samtlige fylker. Vi fikk imidlertid tildelt 9 plasser i salen, slik at vi kunne følge debatten live.

Hadde jeg fått delta i debatten ville jeg reist søkelyset mot de voldsomme problemene Norge har fått som et resultat av en liberal innvandrings- og asylpolitikk, den skammelige måten de eldre og syke ofte blir behandlet på i et av verdens rikeste land, og de problemene EØS- og Schengen-avtalene har skapt for Norge, blant annet fordi de har gjort det mulig for kriminelle utenlandske bander å herje rundt i landet vårt, og for utenlandsk arbeidskraft å underby den norske arbeidskraften.

Jeg ville stilt Siv Jensen til veggs og forlangt klare svar på følgende spørsmål: Hva mener Siv Jensen om norsk EU-medlemskap og fortsatt norsk tilknytning til EØS-avtalen? Hvordan samsvarer Fremskrittspartiets støtte til EØS og Schengen-avtalene med partiet påståtte restriktive innvandringspolitikk? Vil Siv Jensen sende mulla Krekar hjem, selv uten en garanti fra irakerne om at han ikke risikerer å bli dømt til døden?

Mine konklusjoner er klare: Nei til EU, nei til EØS, nei til Schengen, så blir det lettere å stanse kriminelle bander på grensen. Send Krekar hjem uansett hva han måtte risikere.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00